Λίγα λόγια για τον Στόλο μας

Ο στόλος της εταιρίας μας αποτελείται από μεταφορικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας. Για μία εταιρία όπως η Ι.Πελέκης Διεθνείς Μεταφορές κάτι τέτοιο αποτελεί επιτακτική ανάγκη καθώς η γκάμα των εμπορευμάτων που μεταφέρουμε είναι μεγάλη και θεωρούμε υποχρέωσή μας να διαθέτουμε το κατάλληλο όχημα για την σωστή και ασφαλή μεταφορά όλων των τύπων προιόντων.

Έτσι, όλοι οι ψυκτικοί θάλαμοι διαθέτουν πιστοποιητικό καταλληλότητας μεταφοράς τροφίμων (frc/atp) που εγγυάται την ασφαλή παράδοση τροφίμων και ευπαθών προιόντων στις υψηλές θερμοκρασίες. Ειδικότερα στον τομέα των τροφίμων, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες των εμπορευμάτων, τον βαθμό ευαισθησίας τους, καθώς και την ακριβή θερμοκρασία στην οποία πρέπει να μεταφερθούν ώστε εκμηδενίζεται η παραμικρή πιθανότητα αλλοίωσής τους και να παραδίδονται προς κατανάλωση σε ποιοτικώς άρτια κατάσταση.


Όλα τα αυτοκίνητα έχουν την δυνατότητα άμεσης εκτύπωσης ηλεκτρονικού καταγραφικού θερμοκρασίας (θερμογράφου) στον τόπο εκφόρτωσης,ο οποίος δείχνει λεπτομερή καταγραφή θερμοκρασίας ( αναφορά κάθε 15 λεπτά /24ωρο) κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

Οι ψυκτικοί θάλαμοι:

  • Έχουν τη δυνατότητα φόρτωσης από 33 έως 66 ευρωπαλέτες.
  • Είναι εφοδιασμένοι με διαχωριστικό τοίχος.
  • Έχουν τη δυνατότητα φόρτωσης εμπορευμάτων σε διαφορετικές θερμοκρασίες, ανεξαρτήτως μεταφερόμενης ποσότητας,

ώστε με τα μέσα αυτά  να διασφαλίζεται η άρτια και σωστή μεταφορά των εμπορευμάτων, καλύπτοντας τις οποιεσδήποτε απαιτήσεις σας.
 

 

Για τους ίδιους λόγους απαιτείται και δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα των αυτοκινήτων και ειδικότερα στην υγιεινή των χώρων όπου φυλάσσονται ή διατηρούνται τα προιόντα κατά την μεταφορά τους. Οι ελκυστήρες είναι τελευταίας τεχνολογίας για την αποδοτικότερη λειτουργία τους, την εξοικονόμηση ενέργειας και κατά συνέπεια την προστασία του περιβάλλοντος.


Όλα τα αυτοκίνητα του στόλου μας είναι εξοπλισμένα με το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα εντοπισμού GPS, ώστε να είμαστε ανά πάσα στιγμή σε θέση να γνωρίζουμε την πορεία του οχήματος, την ακριβή του θέση, και να μπορούμε να προβλέψουμε με ακρίβεια την ημερομηνία και ώρα άφιξης των εμπορευμάτων στον προορισμό τους.Πριν από κάθε δρομολόγιο όλα τα οχήματα υφίστανται υποχρεωτικά εξωνυχιστικό τεχνικό έλεγχο, ο οποίος διεξάγεται πρωτίστως για την ασφάλεια των οδηγών μας και συνεπάγεται την ασφαλή μεταφορά των προιόντων που μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας.

Στόλος